Psycholoog Hardenberg

Heb jij hulp nodig omdat je tegen een aantal problemen aanloopt? Bij psycholoog Hardenberg kan ik jou helpen bij:

 • vastlopen in je leven en niet goed weten waarom
 • jouw rol als partner, kind, ouder of collega
 • het krijgen of in stand houden van een liefdesrelatie
 • ingrijpende gebeurtenis, zoals verlies, ziekte of overlijden

Dit meemaken, is niet alleen erg vervelend, maar het brengt ook nare klachten met zich mee. Zo kun jij je opgejaagd voelen, hoofdpijn hebben, meer in conflicten verzeild raken en een algeheel gevoel van ontevredenheid ervaren. Tijd om de negatieve invloed achter je te laten. We beginnen met de zoektocht naar jezelf, omdat hier in de oplossing te vinden is. Neem hiervoor contact met mij op.

Jezelf goed leren kennen bij Psycholoog Hardenberg

Samen met jou wil je leren ontdekken wie jij als persoon bent. In deze zoektocht bij psycholoog Hardenberg werken we nauw met elkaar en dat doen we relatie- en resultaatgericht. Op deze manier wordt het voor jou mogelijk om te kijken naar belangrijke levensthema’s. Hoewel je hier liever niet actief naar zult kijken, is het wel nodig om je leven een andere wending te kunnen geven. Hoe lastig het proces naar herstel ook is, ik begeleid je en zal je grenzen goed bewaken.

Er is ruimte om even een stapje terug te doen. De intensiteit en pijn van het proces zullen je dan niet overvallen. Jij staat centraal gedurende het hele traject en jouw belangen staan altijd voorop.

Je gevoel geeft je inzicht

Ingesleten patronen doorbreken, kan pas wanneer jij écht leert voelen en begrijpen. De inzichten die je dan krijgt, kun je toepassen in je verdere leven. Als je op mijn kennis en ervaring af durft te gaan, leer je onder meer te vertrouwen op verlangens en kwaliteiten en jouw passie en drift.

Inzicht voorkomt valkuilen

Het inzicht dat je krijgt, maakt het mogelijk om in de toekomst valkuilen te vermijden. Het zorgt ervoor dat je problemen sneller leert herkennen. Waar je vroeger vastliep, zul je nu op tijd in actie kunnen komen. Dit zorgt voor ontspanning en meer plezier.

Problemen binnen relatie

Binnen een liefdesrelatie moet je moeite doen om de relatie in stand te houden. Het is de meest intieme verbintenis die je in je leven aangaat met iemand die wellicht andere verlangens, behoeften en ervaringen heeft. Niet zo vreemd dat dit kan zorgen voor conflicten of ruzies.

Werken aan je relatie

De verschillen tussen jullie kunnen zowel aantrekkelijk zijn, als voor uitdagingen zorgen. Merken jij en je partner dat er problemen ontstaan? Bij psycholoog Hardenberg help ik jullie graag als jullie:

 • met ontrouw te maken hebben
 • functioneren als team
 • minder intiem zijn
 • toenemende ruzies hebben

Verdriet en pijn

De hechte band tussen jullie kan pas worden hersteld, wanneer de pijn en het verdriet worden erkend. Op het moment dat jullie de hulp van psycholoog Hardenberg inschakelen, is je hart luchten het eerste waar ruimte voor is. Tijdens de relatietherapie kunnen we werken aan:

 • overspel
 • bindings-, of verlatingsangst
 • wederzijds onbegrip
 • eenzaamheid binnen jullie relatie

Investeer samen met mij in jullie relatie, dan gaan we bij psycholoog Hardenberg de slag met het herstellen van jullie relatie.

Call Now ButtonBel Gea: 06 21 25 53 67