Mijn tarief

In mijn praktijk is het belangrijk om voldoende tijd te hebben voor jouw reis en zoektocht. Hierom plan ik de afspraken altijd ruim, tot 90 minuten. De sessies zelf duren 60-75 minuten.

Voor een reguliere sessie reken ik €100.
Voor relatietherapie reken ik €120.

Deze prijzen gelden voor het werken in mijn eigen praktijk in Vroomshoop.

Mocht bovenstaande prijs een punt voor je zijn, dan kunnen we tijdens de kennismaking overleggen wat mogelijk is. Voor de kennismaking, veelal telefonisch of via Zoom trek ik maximaal 30 minuten uit. Dit breng ik niet in rekening. De intake is onderdeel van een reguliere sessie.

De kosten en vergoeding van mijn sessies

De verzekeraar vergoedt deze kosten niet. Maar je kunt wel aankloppen bij je werkgever. Vaak kan deze een traject betalen als onderdeel van je ontwikkelingsbudget of ziet je leidinggevende het belang hiervan voor jou.

Als je zelfstandig ondernemer bent dan ontvang je de BTW terug en zijn de sessies als kosten aftrekbaar van de belasting.

Facturering vindt plaats in overleg (per sessie, per maand of per traject).

Voordelen van mijn praktijk

  • je kunt snel terecht voor het maken van een afspraak en hebt altijd rechtstreeks contact met mij
  • omdat ik beschik over een eigen praktijkruimte kun je ook in de avonden of de zaterdagochtend terecht
  • er is voldoende parkeerruimte naast de praktijk
  • je mag gebruik maken van mijn bibliotheek en een boek meenemen tot de volgende sessie.

Tot 48 uur voor de afspraak kun je de sessie kosteloos bij mij verzetten. Binnen deze 48 uur breng ik de kosten van de sessie in rekening. Kom je te laat voor een afspraak dan werken we tot de afgesproken eindtijd.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Je mag me ook bellen of App’en.

Call Now ButtonBel Gea: 06 21 25 53 67